web analytics

Afvallen

Afvallen tips – 9 tips waarmee mijn cliënten zichtbaar resultaat boeken

In dit artikel vind je 10 afvaltips waarmee je tot 2 kilo per week kunt afvallen.
Met deze tips balanceer je belangrijke hormonen die je vetverbranding activeren. Je hoeft hiervoor niet naar de sportschool en hoeft geen hongergevoel te ervaren.

Afvallen met een verstoorde hormoonbalans is een verloren race. Je hormonen kunnen namelijk je vetverbranding ‘op slot’ zetten. Pas daarom zoveel mogelijk van deze afvaltips toe om je hormonen in balans te krijgen en om op een gezonde manier af te vallen.

Bij elke afvaltip staat een tijdstip aangegeven, zodat je precies weet wanneer je de tip het beste kunt toepassen.

Lees hier verder (website PuurFiguur)

Bijna iedereen weet wel dat het goed is om veel water te drinken wanneer je aan het afslanken bent. Er zijn echter veel meer tips die je kunt gebruiken bij het volgen van een dieet of als je gewoon een beetje op je gewicht wilt letten. Ben je zelf al bezig met afslanken maar ben je nog op zoek naar een paar goede tips bij je dieet?(van de website Afslanktips)

7 Geweldige Afslanktips voor de Zomer

De zomer komt eraan! Kleedjes, shorts, T-shirts met korte mouwen, badpakken en bikini’s. Hoe minder kleding hoe meer in de mode, zo lijkt het dit jaar. En passen die leuke jurk en die fantastische broek van vorig jaar nog? Je twijfelt. Tijd om je body onder handen te nemen! En daarom nu 7 geweldig handige afslanktips voor de zomer.

Lees hier verder ( website LeukAfvallen)

Mijn allereerste activity tracker was een blauwe Fitbit Activiteits- en slaaparmband Flex.

Website Fitbit: https://www.fitbit.com/home

In 2012 moest mijn man, wegens gezondheidsredenen afvallen en dit was een goede reden voor mij om samen met hem te gaan afvallen.  Dit fitbit kon ik via een app op mijn android telefoon koppelen en door de app myfitnesspal te koppelen aan de fitbit app, kon ik precies zien hoeveel calorieën ik op een dag naar binnen kreeg en hoeveel calorieën ik verbruikte.

Door mijn enthousiasme schaften zowel mijn man als mijn zoon de fitbit aan.

Helaas ging bij mij het bandje kapot. Dit viel binnen de garantie en Fitbit heeft dit volledig vergoedt!! Bij de winkel waar ik de fitbit had gekocht kreeg ik dit terug in de vorm van een cadeaubon. Dit vond ik geen enkel probleem. Een goede service dus. Mijn man en zoon hebben de fitbit nog steeds.

Omdat we veel samen wandelen en ik ook regelmatig naar mijn werk fiets, vond ik het fijn om eet activity tracker te hebben die de activiteiten makkelijk kan bijhouden.

Uiteindelijk kwam ik uit op de Garmin vivoactive HR. Dit is een sporthorloge.

Website Garmin: De vivosmart serie.

Hier ben ik enorm blij mee. Deze sporthorloge kan ook gekoppeld worden aan myftnesspal en op deze manier krijg ik zowel de calorieën die ik verbruikt heb, als die ik die naar binnen krijg, goed in beeld.

Inmiddels ben ik sinds 1 januari 2017 ongeveer 4,5 kg afgevallen. Dit is nog niet helemaal zoals ik gewenst had. De sporthorloge draagt hier zeer zeker positief aan mee, maar het blijft toch zeker moeilijk om je levenspatroon qua voeding aan te passen.